Všeobecné zásady ochrany osobních údajů

Tímto prohlášením vás informujeme o způsobu, jakým shromažďujeme, používáme a chráníme informace, které nám můžete prostřednictvím těchto internetových stránek (dále jen „web“) poskytnout. Před vyplněním jakýchkoli informací v rámci tohoto webu si tuto stránku s názvem „Zásady ochrany osobních údajů na těchto stránkách“ pečlivě prostudujte.

Pasivní sběr informací - cookies

Soubory Cookies jsou malé textové soubory s informacemi, které internetové stránky ukládají na váš počítač nebo mobilní zařízení, když stránky procházíte. V těchto souborech jsou uloženy informace o vašich krocích a nastaveních (jako je čas přihlášení, používaný jazyk, velikost písma apod.). Slouží především k tomu, aby vám usnadnily používání stránek a nemuseli jste zadávat opakovaně tytéž informace. Náš web používá soubory cookies s cílem zajistit uživatelům lepší uživatelský komfort a dále také zlepšit výkonnost a funkčnost stránek.

Veškeré informace shromážděné prostřednictvím cookies se uchovávají pouze do vypršení platnosti cookies. Podrobné informace naleznete na stránce "Zásady používání souborů cookies".

Zabezpečení

Provozovatel webu přijal maximální bezpečnostní opatření k ochraně osobně identifikovatelných informací ve chvíli, kdy je odesíláte na naše stránky, a k ochraně těchto informací před ztrátou, zneužitím a neoprávněným přístupem, odhalením, pozměněním nebo zničením. Není však v možnostech provozovatele webu zajistit absolutní bezpečnost používání internetu jako komunikačního a informačního nástroje.

Odkazy na jiné webové stránky

Tento web může obsahovat odkazy nebo reference na jiné webové stránky, pro které tyto zásady ochrany soukromí neplatí. Doporučujeme vám seznámit se se zásadami ochrany soukromí na všech webových stránkách, které navštívíte.

Ochrana osobních údajů

Naše společnost respektuje vaše právo na soukromí a neshromažďuje proto žádné osobní údaje o Vás, pokud jste k tomu nedal(a) prokazatelný souhlas nebo nejde o případy, kdy zákon umožňuje shromažďování osobních údajů bez souhlasu.

Naše společnost neshromažďuje žádné další údaje, které by mohly identifikovat návštěvníky webu. To se však netýká informací, které sdělujete dobrovolně, například prostřednictvím e-mailu nebo při použití příslušného webového formuláře, kde je zřejmý souhlas či jasně stanovený účel shromažďování osobních údajů.

Další ustanovení

Používání těchto stránek podléhá příslušným ustanovením právního řádu České republiky.

Provozovatel postupuje při zpracování osobních údajů v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (obecné nařízení o ochraně osobních údajů), zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a zákonem, který tento zákon ve smyslu provedení výše uvedeného nařízení nahradí, zákonem č. 480/2004 b., o některých službách informační společnosti, zákonem č. 127/2005 Sb., o elektronických komunikacích a dalšími právními předpisy upravující ochranu osobních údajů.